Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران  ، آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز یکشنبه در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهادت استاد شهید مطهری، این شهید گرانقدر را فقیه، فیلسوف، عارف و سیاستمدار انقلابی خواند و گفت: تفکر استاد مطهری مبنای انقلاب اسلامی است و امروز نیز می‌توان از ظرفیت کلام، اندیشه و آموزه‌های او در راستای بسط و تبیین معارف انقلاب اسلامی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


شهید مطهری عالِم به زمان خودش و مسائل جامعه بود


رئیس‌جمهور یکی از ویژگی‌های مهم شهید مطهری را پاسخ به شبهات و باز کردن گره‌های ذهنی دانست و گفت: شهید مطهری عالِم به زمان خودش و مسائل جامعه بود. برخی از حل گره‌های ذهنی جامعه فراری هستند اما شهید مطهری مسلط به مبانی، تاریخ، فلسفه و فنون مختلف بود و با زمان‌شناسی و شناخت جامعه سعی در باز کردن گره‌های ذهنی جوانان و جامعه داشت.


رئیسی افزود: یکی از گره‌های ذهنی که امروز نیز دشمن نسبت با آن ایجاد چالش و شبهه می‌کند، مساله زن و خانواده است که شهید مطهری در این زمینه نیز اقدام به ارائه راهکار کرده است.


رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مبانی تفکر شهید مطهری معطوف به زمان نیست و همیشه زنده است، خاطرنشان کرد: رمز ماندگاری تفکرات شهید مطهری این است که جامعه و نیازهای آن را شناخت و متناسب با آن نسخه‌های فکری، فرهنگی و عقیدتی ارائه کرد.

 

زنده بودن شهید مطهری  حاصل میراث و تفکر این استاد برجسته است


رئیسی با بیان اینکه تفکر شهید مطهری میرایی ندارد و حیات در آن جاری و ساری است، تصریح کرد: با مطالعه آثار استاد مطهری احساس می‌شود اصلا ایشان شهید نشده و زنده است؛ زیرا تفکر و میراث او زنده است. زنده بودن مطهری به زنده بودن جسم او نیست بلکه زنده بودن او حاصل میراث و تفکر این استاد برجسته است.

رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های بنیاد علمی و فرهنگی استاد شهید مطهری به دست‌اندرکاران آن توصیه کرد: باید آثار شهید مطهری جمع‌آوری و از سوی دانشگاهیان، حوزویان و فرهیختگان به آن پرداخته شود. صدا و سیما، وزارت ارشاد و آموزش و پرورش وظیفه دارند بیش از پیش نسبت به تبیین و شناساندن آثار و تفکرات شهید مطهری به جامعه خصوصا نسل جوان اهتمام ورزند.

رئیسی همچنین به ضرورت ترجمه کتاب‌های استاد مطهری به زبان‌های مختلف اشاره و تصریح کرد: باید تلاش شود آثار استاد مطهری جلوه بیشتری در حیات فکری جوامع داشته باشد.

  آموزه‌های شهید مطهری را یکی از بهترین راهکارهای صیانت از نسل جوان دانست 

 


رئیس جمهور احیای اندیشه و آموزه‌های شهید مطهری را یکی از بهترین راهکارهای صیانت از نسل جوان دانست و اظهارداشت: در شرایطی با گسترش ابزارهای رسانه‌ای و فضای مجازی، جامعه در معرض انبوه پیام‌ها و اندیشه‌های مختلف است، راه صیانت از فکر و ذهن جوانان، احیای اندیشه و آموزه‌های شهید مطهری و سایر بزرگان است. چرا که تفکر آنها می‌تواند به استحکام اعتقادات نسل جوان کمک کند و با توجه به جذابیت ذاتی که در بیان و اندیشه آن بزرگوار بود، می‌تواند موج‌آفرین باشد و نسل جوان را جذب کند.


به گزارش صدای ایران رئیس جمهور در پایان آثار شهید مطهری را یک راهنمای کامل در حوزه اندیشه اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: استاد مطهری معلم بزرگ انقلاب است و اندیشه‌های ایشان می‌تواند در رفع همه شبهات و تردیدهایی که ممکن است در ذهن جامعه نسبت به مبانی انقلاب ایجاد شود، موثر باشد. امروز جامعه بیش از همیشه تشنه و نیازمند پرداختن به اندیشه‌های آن استاد فرزانه و معلم شهید است.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ابراهیم رئیسی سالگرد شهادت مطهری آموزه های شهید مطهری شهید مطهری گره های ذهنی استاد مطهری رئیس جمهور زنده بودن نسل جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۳۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور امروز در مراسم تجلیل از اساتید حوزه های علمیه خواهران استان تهران که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: شهید مطهری به معنای واقعی کلمه عبد بودند. شهید مطهری قابلیت هایی داشتند که امام راحل ایشان را استاد شهید می نامیدند و علامه در رسای ایشان اشک ریختند. ایشان برای رسیدن به قله های باور خود بسیار تلاش و کوشش کردند.

وی افزود: مرحوم شهید مطهری از استادان خوبی برخوردار بودند که نشان می دهد اگر یک فرد مستعد در مسیر استادان دلسوز قرار بگیرد می تواند همچون علامه شهید مطهری رشد کند. بسیاری استعداد، انگیزه و امکانات داشتند اما در مسیر تعالی استاد خوب نصیب آنها نشد و به جایی که باید نرسیدند اما مرحوم شهید مطهری از کسانی بودند که خداوند متعال درباره رفیق، استاد و محیط خوب به ایشان تفضل کردند. ایشان در فقه شاگردی آیت الله بروجردی و مرحوم امام راحل و در فلسفه، حکمت و معارف شاگردی مرحوم علامه طباطبایی را داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل ادامه داد: مرحوم شهید مطهری در شرایطی رشد کردند که شاید اگر ما در آن قرار بگیریم آنگونه نشویم. علت اینکه ایشان به تهران می آیند این بود که در کشور حزب توده، جریانات کمونیستی و سوسیالیستی آغاز به کار کرده بودند و شبهه به دین و مذهب وارد می کردند، زمانی که دین در دانشگاه ها افیون جامعه محسوب می شد مرحوم مطهری کرسی طرفداری از دین را بلند کردند. استفاده از نیروهای مومن و متدین در دانشگاه یکی از کارهای مطهری بود. ایشان با شهامت و رشادت از دین در دانشگاه سخن گفتند واز حکمت و فلسفه دفاع داشتند، ایشان حتی در حوزه های علمیه یکی از اصول و استوانه های دفاع از حکمت و فلسفه بودند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشوربا بیان اینکه یکی از خصوصیان ایشان بیگانه نبودن با علوم روز بود. عنوان کرد: ایشان در خط مقدم آگاهی از علوم روز قرار داشتند. اسلام و شیعه دنبال استادانی است که در هر عرصه ای بتوانند شبهات مردم را پاسخ بدهند و اجازه ندهند که شیاطین مردم را به گمراهی بکشند. ما در دنیایی زندگی می کنیم که بیشترین هجمه و حمله نسبت به دین وجود دارد پس باید بتوانیم شبهات را به خوبی پاسخ دهیم. امروز بسیاری از نهادها در خدمت نظام تعلیم و تربیت هستند انتظار است که از شما طلاب کسانی همچون شهید مطهری تربیت شوند و به جامعه دینی خدمت کنند. فرصت ها بسیار کم است. نقش ما به عنوان نهاد تعلیم و تربیت که اساسی ترین نهاد پس از خانواده است در این است که با قدرت تلاش کنیم که آسیب های فرهنگی دشمن بر جامعه ما بسیار کمتر شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طلاب خواهر باید به طلبه بودن خود و سربازی برای امام زمان افتخار کنند، طلاب تا می توانند با قرآن و احادیث اهل بیت انس داشته باشند که علم و و آگاهی آنها نسبت به علوم دینی افزایش یافته و با قدرت و آگاهی کامل دین را در جامعه ترویج دهند، طبق آیات قرآن کریم علم آموزی حد یقف ندارد.

کد خبر 6093775 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • دنیای امروز نظاره‌گر پیاده شدن اسلام ناب محمدی در دانشگاه‌های غرب است
  • اندیشه‌های الهی به دانشگاه‌های آمریکا رسید
  • استاد مطهری شهید راه تدبیر و تفکر است
  • یادنامه ای برای «استاد»
  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود
  • استاد مطهری؛ فیلسوف یا متکلم؟!
  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند